ВРАБОТУВАЊЕ ВО BEIERSDORF

Нашите вработени ја сакаат работата во Beiersdorf и се горди на компанијата, нејзините вредности и брендови. Нивната успешна работа и преданост се движечка сила за развојот на Beiersdorf.

Ние ги охрабруваме нивните постигнувања со поставување нови предизвици и широк спектар на одговорности кои им овозможуваат да го подигнат квалитетот во сите сегменти на работата - секој ден, уште од самиот почеток.

Нашата работна атмосфера е уникатна комбинација од победнички дух и тимска работа - водена од успеси, но и пријателска во исто време.

Ние се грижиме и за успехот и за вработените.

ВАШЕТО ВРАБОТУВАЊЕ ВО BEIERSDORF

Барате вработување и атрактивни можности за работа во Beiersdorf? Посетете не на www.Beiersdorf.com/career