Како една од водечките меѓународни компании за нега на кожа блиски сме со потрошувачите, нудејќи им привлечни и иновативни производи.

Нашите брендови уживаат сеопшта доверба - од Нивеа, една од најголемите компании за нега на кожа во светот, до останатите меѓународно успешни брендови како Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4, и Hansaplast/Elastoplast.

Со повеќе од 125 години искуство во нега на кожата и еден од најголемите истражувачки центри во светот, Beiersdorf e синоним за иновативност и високо квалитетни козметички производи.

Дознајте повеќе

Повеќе за компанијата прочитајте тука www.Beiersdorf.com