NIVEA CARE

ЗА БОГАТА НЕГА БЕЗ ЧУВСТВО НА МАСНОТИИ

Крема која дава интензивна нега, не остава на кожата чувство на маснотии: NIVEA Care крема за богата нега.

  • Преглед

    100% богата нега и 0% чувство на маснотии.

    Пробајте ја кремата која дава богата нега и не остава чувство на маснотии на кожата. NIVEA Care кремата за нега на кожата содржи лесни хидро восоци кои се топат во допир со кожата. Кремата дава лесно чувство на кожата додека 24 саати пружа интензивна нега.

    Достапно во паковање од: 100 ml и 200 ml.