НОВО

NIVEA SUN
Protect & Bronze mасло за сончање
за долготрајно исончан тен

Заштита или исончан тен? Може да ги имате и двете! Сигурна заштита и рамномерно исончан природен тен со Protect & Bronze mасло за сончање.

  • Преглед

    Tранспарентното масло, со свиленкасто нежна текстура брзо се абсорбира од кожата и содржи високо ефикасен систем на UVA/UVB филтри кои ја штитат кожата веднаш после нанесувањето. За висока - квалитетна заштита од сонцето и нега која прави да се чувствувате пријатно во својата кожа. За долготраен и исончан тен. 0% самопотемнување.

    Достапен заштитен фактор
  • Начин на употреба

    Важни информации за употреба:
    Пред употреба добро протресете. Да не се прска директно в лице/ да не се вдишува. Нанесете обилна количина пред изложување на сонце и нанесувајте редовно и по неколку пати, особено после капење, потење или бришење со пешкир, за да се задржи високото ниво на заштита. Доколку се нанесе помалку  од средството ќе се намали и нивото на заштита. Не останувајте долго на сонце, дури и кога употребувате средство за заштита од сонце. Прекумерното изложување на сонце е штетно по здравјето. Бебињата и малите деца да не се изложуваат директно на сонце. Дозволете средството да се впие целосно и одбегнувајте директен контакт со ткаенини бидејќи може да останат дамки. Дерматолошки докажана подносливост од кожата.