Creme Oil Pearls

Shower Care

Creme Oil Pearls

Идеална комбинација од интензивна нега и разгалување при секое туширање. Кадифено меката пена, збогатена со арганово масло, ја прави кожата неодоливо мека, додека прекрасниот мирис ги разгалува вашите сетила.