Creme Care крем за туширање

Уживајте во единствените нега и мирис на NIVEA кремот – сега и под тушот. За мека и нежна кожа - дури и после бришењето со пешкир.

  • Преглед

    Хидратантно туширање за мека кожа. Дозволете му на овој лесен крем за туширање со одбрани елементи од оригиналниот NIVEA крем – провитамин & масла кои негуваат - да ја обвитка вашата кожа со неговата мека пена, а единствениот NIVEA мирис да ви даде чувство на интензивна хидратација и нега. 

    Ph неутрален. Дерматолошки докажана подносливост од кожата.

  • Начин на употреба

    Ставете од NIVEA кремот за туширање на мокри раце, на луфа или на ракавица за капење. Масирајќи нанесете на телото. Исплакнете.