Oil in Lotion

NIVEA Body Care

Oil in Lotion

Базирано на своето 100 годишно искуство во нега на кожата, NIVEA ги одбра најдобрите природни состојки и масла и ги искомбинира во единствениот лосион кој брзо се впива. Вашата кожа ќе биде неодоливо мека и блескава.