НОВО

Крем за раце за интензивна нега

Пробајте го новиот крем за раце за интензивна нега: неговата формула со бадемово масло и препознатливиот мирис на NIVEA овозможува 24-часовна богата нега и интензивно прихранување.

  • Преглед

    24-часовна NIVEA заштита и нега за вредните раце. 
    Дали сакате да им овозможите на вашите суви раце интензивна нега и прихрана? Сите NIVEA креми ги збогативме со богати масла за кожата на вашите раце да биде помека и заштитена во текот на целиот ден...затоа што сите се чувствуваме подобро со меки и нежни раце!