НОВО

Q10plusC Energy Skin ноќен крем

Подобрениот Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin ноќен крем ги комбинира двата најмоќни антиоксиданса - Q10 и високоефикасниот чист витамин Ц. Единствената комбинација помага клетките од кожата да дишат подобро и да обезбедат нов прилив на енергија.*

  • Преглед

    Подобрениот Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin ноќен крем ги комбинира двата најмоќни антиоксиданса - Q10 и високоефикасниот чист витамин Ц. Единствената комбинација помага клетките од кожата да дишат подобро и да обезбедат нов прилив на енергија.

    Лесната формула која што овозможува интензивна хидратација сосема се апсорбира во кожата кога таа е најподготвена за тоа – во текот на ноќта. Разбудете се одморни, со блескав изглед кој зрачи со енергија. 

    *Ин витро