Нега на лице Производи

НОВО

Q10plusC Energy Skin ноќен крем

Подобрениот Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin ноќен крем ги комбинира двата најмоќни антиоксиданса - Q10 и високоефикасниот чист витамин Ц. Единствената комбинација помага клетките од кожата да дишат подобро и да обезбедат нов прилив на енергија.*

Дознајте повеќе