Repair & Targeted Care Shampoo

Шампонот што Негува, Зајакнува и Штити. Детектира оштетување и го поправа точно каде што е потребно: NIVEA Repair & Targeted Care Шампон.

www.nivea.mk/Proizvodi/Nega-na-kosa-i-stajling/repair-and-targeted-care/repair-and-targeted-care-shampoo
 • Преглед

  Не очајувај – поправи!

  Шампонот за нега е збогатен со Kera Detect® - NIVEA интелигентен систем за поправање и хранителни есенции, состав од скапоценo масло од макадамија и Eucerit®. Ефикасно цели на оштетената коса и прецизно ја поправа каде што е потребно. Ја зацврстува преку поправање на влакното од внатре и надворешната површина на косата, со неодолива мекост и сјај на косата: NIVEA Repair & Targeted Care шампонот.

  • Негува со детектирање на оштетувањето и поправање каде што е потребно
  • Зајакнува со поправање на косата од внатре
  • Заштитува против оштетување на косата и превенира кршење на влакното

 • Начин на употреба

  Нанесете на водена коса, масирајте нежно, исплакнете целосно.