Repair & Targeted Care

Новиот NIVEA Repair & Targeted Care шампон и регенератор се развиени специјално за сува и оштетена коса. Со интелигентната Kera Detect технологија, ја поправа косата каде што е потребно, давајќи и заштита и мекост.

И како што заслужува иновација, претставителен дизајн: NIVEA Repair & Targeted Care шампонот и регенераторот како воедно и целиот спектар на NIVEA Hair Care доаѓаат со нов изглед – едноставен, модерен и скапоцен.