NIVEA Нега на коса

Intense Repair

Откријте го изгледот на негувана коса со Intense Repair линијата. Протеините и природните масла длабоко ја регенерираат косата и го намалуваат цветањето и кршењето на влакното. Резултатот е убава и сјајна коса.