NIVEA Нега и стилизирање на косата

Hydro Care

Пробајте ја NIVEA Hydro Care линијата за нега на коса – развиена во соработка со дерматолози, со блага формулација која ја прави да одговара и за Вашите деца. Единствената формула за нега која дава дополнителна влажност на сувата коса и ѝ помага да го врати својот природен баланс.

Производ во Hydro Care линија

0 производ