NIVEA Hairmilk

NIVEA Hair Care

Hairmilk

Со млечната формула што разгалува и препознатливиот NIVEA мирис од линијата на производи NIVEA Hairmilk, косата ја добива сета нега што ѝ е потребна.  Косата е обновена и негувана, без да се сплесне. Со линијата NIVEA Hairmilk, NIVEA се враќа кон своите корени.  Имено, уште во 1912 година NIVEA им помагаше на жените да имаат прекрасна и здрава коса – со производ кој го носи името на последната иновација на NIVEA: Hairmilk.