NIVEA Нега на косата

Diamond Volume

Со новата серија NIVEA Diamond Volume, можете да добиете прекрасен блескав изглед идеален за секоја прилика. Иновативната формула ѝ дава на вашата коса сјаен блесок и извонреден волумен без да ја сплесне.