NIVEA Нега на коса

Diamond Gloss

Откријте го фасцинантниот сјај на дијамантите. Линијата Diamond Gloss ѝ дава на косата преубав сјај. Косата рефлектира светлина од секој агол, а истовремено е мека и нежна.