NIVEA НЕГА ЗА КОСА

Против првут

Ефективно отстранете го првутот со линијата производи против првут на NIVEA. Нови шампони со иновативната, патентирана Liquid Clear System формула која ви помага да се ослободите од првутот, истовремено грижејќи се за убавината на вашата коса