Нега на бебе Производи

Смирувачка маст за газе

Специјалниот комлекс кој е отпорен на влага и содржи 20% цинк оксид, создава ефикасен заштитен слој кој дозволува кожата да дише, го одржува делот кај пелената сув и го штити од осип.

Дознајте повеќе