NIVEA Soft Крем

Пробајте го, ќе го засакате.

 • Преглед

  Пробајте го, ќе го засакате.

  • NIVEA Soft се употребува за лице, раце и тело.
  • Обезбедете богата хидратација со масло од јојоба и
   витамин Е.
  • Почувствувајте го кремот кој брзо се впива.
  • Почувствувајте и видете како вашата кожа станува сензационално мека и мазна.

  NIVEA Soft интензивениот хидратантен крем е pH неутрален и дерматолошки докажан.