NIVEA Creme

Неспоредлив хидратантен крем за секаков тип на кожа, за деца и за возрасни и за секое годишно време.

  • Преглед

    Нeспоредлив хидратантен крем за сите типови на кожа, за деца и за возрасни и за секое годишно време. NIVEA Creme ѝ дава на кожата се што е потребно за да остане чиста, свежа и мазна. NIVEA Crème содржи Еucerit, уникатна хидратантна состојка.

    • Дерматолошки докажано соодветно за кожа.