NIVEA
Protect & Care
Анти перспираторен дезодоранс спреј

Најдобар препарат за нега и заштита на кожата на NIVEA, во кој се комбинираат 48-часовна заштита со состојки од NIVEA крем и со уникатен мирис.

 • Преглед

  NIVEA заштитниот анти-перспирант нуди сигурна 48-часовна заштита, а во исто време се грижи за деликатната кожа под мишките. Безалкохолната формула е специјално направена со скапоцени состојки кои се познати по своите карактерисики за нега на кожата. Многу е благ, не предизвикува иритација и кожата под мишки добро го поднесува. Формулата со брза апсорпција е нелеплива и ја прави кожата мека и удобно сува. Уникатниот NIVEA крем мирис обезбедува чувство на свежина и нега во текот на целиот ден.

  • 48-часовна анти-перспираторна заштита со нежна NIVEA нега 
  • Со скапоцени NIVEA крем состојки и уникатен мирис 
  • За чувство на мека кожа 
  • Не предизвикува иритација
  • 0% алкохол
  • Толеранцијата на кожата дерматолошки е потврдена

  Како делува

  Добро протресете пред употреба!

 • Начин на употреба

  Упатство: Лименката држете ја на 15 cm оддалеченост од мишката и напрскајте. Оставете сосема да се исуши.