• Преглед

  Кога одите да вежбате, нешто тешко да работите во канцеларија или едноставно да се дружите со вашите пријатели, NIVEA Men Protect & Care дезодорансот за заштита и нега претставува идеален почеток на вашиот ден. Анти-пeрспираторната формула Ви обезбедува 48-часовна заштита без иритација, така што можете вашиот ден да го чувствувате со сигурност и удобност. Посветеноста на NIVEA за производството на висококвалитетни производи за нега на кожата се огледува и во нашиот нов анти-перспираторен спреј , со комбинација на проверени состојки со чист мажествен мирис. Употребете го спрејот под мишките и спремни сте да одите!

  • Сигурна анти-перспираторна заштита без иритација
  • 48- часовна анти-перспираторна заштита & NIVEA® MEN комплекс за нега 
  • Толеранцијата на кожата дерматолошки е потврдена 
  • 0% алкохол

  Како делува

  Добро протресете пред употреба!

 • Начин на употреба

  Упатство:  Лименката држете ја на 15 cm оддалеченост од мишките и напрскајте. Оставете сосема да се исуши.