NIVEA FRESH Comfort Спреј

Ефикасна 48h заштита со елегантна мирисна нота за долготрајно чувство на свежина.

 • Преглед

  Освежувачката формула на NIVEA FRESH Comfort со елегантна мирисна нота нуди ефикасна 48h заштита од потење со долготрајно чувство на свежина. 

  • Ефикасна 48h заштита од потење со чувство на свежина
  • 0% алуминиум (ACH)
  • Без вештачки бои и конзерванси
  • Дерматолошки тестиран производ

 • Начин на употреба

  Пред употреба добро протресете. Нанесете на растојание од 15 цм. Пред да се облечете дозволете производот сосема да се исуши.