NIVEA Линија на производи

NIVEA
Protect & Care
Анти перспираторен дезодоранс спреј

Најдобар препарат за нега и заштита на кожата на NIVEA, во кој се комбинираат 48-часовна заштита со состојки од NIVEA крем и со уникатен мирис.

Дознајте повеќе