Нега на лице Производи

Q10plus Serum Pearls против брчки

Збогатен со природниот коензим на кожата Q10 и хијалуронска киселина, овој серум во вид на бисерни зрна е вистинско моќно решение во борбата против брчките – кожата станува мека и подмладена.

Дознајте повеќе