Нега на коса и стајлинг Производи

НОВО

Repair & Targeted Care Shampoo

Шампонот што Негува, Зајакнува и Штити. Детектира оштетување и го поправа точно каде што е потребно: NIVEA Repair & Targeted Care Шампон.

Дознајте повеќе